Welcome to Herbalife

Velkommen til Herbalife, her finder du rigtig mange informationer som du kan bruge i din hverdag, til at få en sundere livstil, vægttab, vægtøgning, sundere hud og hår, og mere energi i hverdagen.

Jeg bruger selv alle Herbalife kosttilskud og hud og hårpleje produkter hver dag, og de er fantastiske, de virker, er nemme at bruge, og du mærker forskellen indenfor få dage.

På min blog vil du jævnligt kunne finde nye sundheds artikler og gode råd og vejledning til hvordan du opnår en sund og aktiv livstil samt vægttab.

Jeg følger alle jeg har på slankekur, vægtøgning eller almindelig sundhed og velvære programmer for at sikre at du får maksimalt ud af styrken ved Herbalife produkter. Og du kan selvfølgelig bruge mig så meget som du har behov for til at få svar på spørgsmål om sundhed og ernæring, kalorier i almindelig mad, hvordan du når dine sundhedsmål mv. Du kan tilmelde dig her

Hvis og når du har brug for det, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformen her eller du kan også ringe på mobil 52902653.

Hav en fortsat god dag og held og lykke med din sundhed og velvære.

Jakob Hagelskjær

Selvstændig Herbalife Medlem og WellnessCoach