Helping you achieve your health and weight loss goals
About Us

Ring for at høre nærmere:

+45 52 90 26 53

Mit navn er Jakob Hagelskjær, og jeg er Selvstændigt Herbalife Medlem. Jeg samarbejder med Herbalife International siden 2000, og jeg har deltaget i utallige møder og sundhedskonferencer som Herbalife leder løbende både i Danmark og i Europa.

Her har jeg mødt og modtaget træning fra første hånd direkte af Herbalife Videnskabelige Ernæringsråd, der blandt andet tæller Dr. David Heber som igen i 2012 og 2014 vandt prisen for bedste doktor i USA, for ottende år i træk. Dr. David Heber ved virkelig hvad han snakker om, når vi taler om sundhed og ernæring, vægttab og overvægt og fedme, hvad det er forårsaget af hvordan vi bedst løser det. Dr David Heber har studeret ernæring og den menneskelige krop siden 70´erne, og det var bl. a. ham der fandt frem til vigtigheden af proteiner, når vi ønsker at holde vægten, styrke sundheden, og  tabe de overflødige kilo. I dag er Dr. David Heber leder af Herbalifes Videnskabelige Ernæringsråd samt leder af UCLA (university og California I Los Angeles) Her ligger blandt andet center for Menneskelig Ernæring og Mark Hughes Cellulære laboratorium.

Det er en ære at kunne videregive dig den viden Dr David Heber har og løbende videregiver til mig og mine kolleger. Den bygger på dokumenteret videskabelige forskningsresultater. Og med Herbalife er du sikker på at du giver din krop den bedste ernæring der findes.

____________________________________________________________________

Har du behov for at komme i din bedste form nogensinde, så har du mulighed for at få en gratis bodyscan og en evaluering, samt forslag til hvad du skal gøre for at opnå dine mål.

 Bestil tid her til en gratis Bodyscanning

 
_______________________________________________________________________
 

Jeg ønsker dig held og lykke med dine sundhedsmål

Alt det bedste,

Jakob Hagelskjær

Selvstændig Herbalife Medlem og Personlig Vægttabs og  WellnessCoach


Billedresultat for herbalife logo

________________________________________________________________

 

You'll need Skype CreditFree via Skype