Det er resultaterne der tæller

Det er resultaterne der tæller. Uanset hvordan vi vælger at leve sundt, så er det resultatet af det vi gør hver dag, der afgør om vi egentlig når vores mål.

Jeg talte med en kvinde i går med en fedtprocent lidt over 40%, og som hun siger til mig, … ja jeg ved det jo godt, jeg har prøvet det mange gange før, jeg skal bare spise mindre og dyrke mere motion!

Og jeg tænkte for mig selv, når nu du allerede har prøvet flere gange før, og du ender op med en fedtprocent på over fyrre, så hvorfor prøve igen? Hvordan skulle man lige pludselig få et nyt resultat, ved at gøre nøjagtig det samme som man allerede har gjort flere gange før?

Måske kan du nikke genkendende til dette.

Herbalife har gjort det meget nemt for os alle sammen, ved at skabe et kosttilskud som fungerer som et komplet balanceret måltid mad, hvor du er 100% sikker på at din krop får proteiner, vitaminer, mineraler, fedtstoffer, fibre og kulhydrater i den rette mængde på kun 220 kcal til 18 kr pr måltid.

Det har virket nu i +37 år for millioner af mennesker. Jeg selv spiser shake, vitamin og mineral tabletter, drikker te og aloe vera juice hver dag i snart 17 år, og jo ældre jeg bliver, jo tydeligere ser man resultatet.

Og kan vi gøre det med mad fra supermarkedet? Måske, jeg har aldrig set det, men det vil være arrogant af mig at benægte det. Men udfordringen virker ulige. Alene af den grund at formålene er forskellige. Madproducenter og supermarkeder har indtjeningen som det primære og kvaliteten som det sekundære.

Hos Herbalife er det lige omvendt. Formålet er at skabe det absolut bedste kosttilskud for den menneskelige krop, så alle mennesker kan leve sundt på en nem og enkel måde, billigere end hvis du skulle gøre det selv. Indtjeningen er derefter sekundær. Det har nu virket i +37 år i Danmark i mere end 20 år. Så du kan være sikker på at Herbalife´s produkter er ikke noget der lige er opstået i sidste uge som en mirakelløsning. Det er gennemprøvet af millioner af mennesker.

Og jeg ser det hver gang med mine nye klienter der går i gang, som ret hurtigt må lægge skepsis på hylden. Det virker for alle, og giver de resultater det lover. Og som jeg startede med at skrive, så er det resultaterne der tæller i sidste ende.

Når du har opnået din idealvægt, sund fedtprocent og muskelmasse, og fået mere energi i hverdagen, behøver du ikke at skulle slås med usund krop, for høj fedtprocent, manglende energi senere i livet.

Føler du en trang til at gøre noget effektivt for dig selv og din krop, eller hvis du kender nogen der har et behov for at forbedre hverdagen ved hjælp af kosten, kan du/I tilmelde jer her

http://herbalnutrition.com/resources/showweightlosssurvey/distributor/jakobhagelskjaer

Hav en fantastisk dag, og held og lykke med din sundhed

Jakob

Feed-icon
Posted by Jakob Hagelskjær on Wednesday 11 September 2019
share this article with your friends

*Any weight loss or health testimonials presented here are applicable to the individuals depicted and are not a guarantee of your weight loss nor are they typical. Herbalife products can be a healthy part of your weight loss program, which includes diet and exercise.

An extensive questionnaire generated responses from more than 200 U.S. Herbalife Independent Distributors about their weight-loss programs and results. They reported weight loss ranging from 4 pounds to 167 pounds and a reduced body mass index (BMI) of 1.5 points to 24.1 points, suggesting that consumption of Herbalife® products is associated with weight loss and improvement in BMI in those ranges.

**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.