Hvor mange kulhydrater må jeg få om dagen?

Der findes flere typer forskellige kulhydrater, de gode, og de dårlige.

De gode findes blandt andet i frugt, hvorimod de dårlige som er dem, vi spiser mest af, findes i pasta, ris, hvidt brød, flutes, sandwich, sukker, og i en lang række af almindelig mad, specielt forarbejdet mad.

Denne slags kulhydrater omdannes til fedtmasse med det samme, med mindre at vi dyrker sport eller har anden fysisk krævende situationer.

Kroppen skal bruge kulhydrater som energi, når vi dyrker sport. Men bruger vi ikke kroppen fysisk hårdt, bliver denne mængde kulhydrater omdannet til fedtmasse, som sætter sig på mave og hofter.

Derfor skal du ikke spekulere på hvor mange kulhydrater du må spise, når du skal tabe dig.

For du skal helst ikke spise tomme kulhydrater, udover hvad der i forvejen er, i den mad du spiser.

Du skal hellere fokusere på hvilken mad du spiser;

kød eller fisk, salat og grøntsager hver dag.

ris, pasta, pizza, hvidt brød, sukker etc. skal du holde dig fra.

Posted by Jakob Hagelskjær on Thursday 12 September 2019
share this article with your friends

Det er resultaterne der tæller

Det er resultaterne der tæller. Uanset hvordan vi vælger at leve sundt, så er det resultatet af det vi gør hver dag, der afgør om vi egentlig når vores mål.

Jeg talte med en kvinde i går med en fedtprocent lidt over 40%, og som hun siger til mig, … ja jeg ved det jo godt, jeg har prøvet det mange gange før, jeg skal bare spise mindre og dyrke mere motion!

Og jeg tænkte for mig selv, når nu du allerede har prøvet flere gange før, og du ender op med en fedtprocent på over fyrre, så hvorfor prøve igen? Hvordan skulle man lige pludselig få et nyt resultat, ved at gøre nøjagtig det samme som man allerede har gjort flere gange før?

Måske kan du nikke genkendende til dette.

Herbalife har gjort det meget nemt for os alle sammen, ved at skabe et kosttilskud som fungerer som et komplet balanceret måltid mad, hvor du er 100% sikker på at din krop får proteiner, vitaminer, mineraler, fedtstoffer, fibre og kulhydrater i den rette mængde på kun 220 kcal til 18 kr pr måltid.

Det har virket nu i +37 år for millioner af mennesker. Jeg selv spiser shake, vitamin og mineral tabletter, drikker te og aloe vera juice hver dag i snart 17 år, og jo ældre jeg bliver, jo tydeligere ser man resultatet.

Og kan vi gøre det med mad fra supermarkedet? Måske, jeg har aldrig set det, men det vil være arrogant af mig at benægte det. Men udfordringen virker ulige. Alene af den grund at formålene er forskellige. Madproducenter og supermarkeder har indtjeningen som det primære og kvaliteten som det sekundære.

Hos Herbalife er det lige omvendt. Formålet er at skabe det absolut bedste kosttilskud for den menneskelige krop, så alle mennesker kan leve sundt på en nem og enkel måde, billigere end hvis du skulle gøre det selv. Indtjeningen er derefter sekundær. Det har nu virket i +37 år i Danmark i mere end 20 år. Så du kan være sikker på at Herbalife´s produkter er ikke noget der lige er opstået i sidste uge som en mirakelløsning. Det er gennemprøvet af millioner af mennesker.

Og jeg ser det hver gang med mine nye klienter der går i gang, som ret hurtigt må lægge skepsis på hylden. Det virker for alle, og giver de resultater det lover. Og som jeg startede med at skrive, så er det resultaterne der tæller i sidste ende.

Når du har opnået din idealvægt, sund fedtprocent og muskelmasse, og fået mere energi i hverdagen, behøver du ikke at skulle slås med usund krop, for høj fedtprocent, manglende energi senere i livet.

Føler du en trang til at gøre noget effektivt for dig selv og din krop, eller hvis du kender nogen der har et behov for at forbedre hverdagen ved hjælp af kosten, kan du/I tilmelde jer her

http://herbalnutrition.com/resources/showweightlosssurvey/distributor/jakobhagelskjaer

Hav en fantastisk dag, og held og lykke med din sundhed

Jakob

Posted by Jakob Hagelskjær on Wednesday 11 September 2019
share this article with your friends

Herbalife Formula 1 Proteindrik!

Få en god start på dagen med Formula 1 Proteindrik, der giver dig hovedparten af de næringsstoffer din krop kræver hver dag i et balanceret måltid, og det kan mærkes!

Et led i at være sund er at nå den rette vægt og opretholde den, det kan Formula 1 protein drik hjælpe dig med at opnå. Uanset om du drikker en shake om dagen som en del af en balanceret kostplan, eller to shakes om dagen som en del af dit vægtreguleringssystem, kan du være sikker på, at det er den perfekte løsning.

Denne protein drik som er udviklet af Herbalifes ernæringseksperter, er fyldt med vitaminer og mineraler, proteiner, kulhydrater og fibre – og indeholder mindre end 220 kcal pr måltid!

Folk har haft tillid til Formula 1 shaken i mere end 34 år, hvor den ikke blot har hjulpet folk med at nå deres personlige mål for sundhed og velvære, men også med at leve et liv på toppen. Hver eneste dag spises der over en million shakes rundt om i verden. Gentagne gange oplever folk, hvilken energi og velvære det giver at nyde dette balancerede proteinrige måltid hver dag.

Du kan få gavn af alle de fantastiske fordele, som et balanceret måltid giver.

Det er et sundt balanceret måltid fyldt med den næring din krop behøver.

Et måltid med balanceret ernæring, dvs du giver din krop de næringsstoffer den har brug for hver dag, i den rette mængde.

• Mindre end 220 kcal pr. måltid

• Indeholder 22 vigtige vitaminer og mineraler, inklusiv antioxidanterne A-, C- og E-vitamin

• Indeholder et højt fiberindhold

Tilbered et balanceret måltid i et glas ved at blande to spiseskefulde Formula 1 Protein drik med 250 ml letmælk, skummetmælk, sojamælk eller rismælk, så får du et komplet måltid med få kalorier!

Den giver dig mere energi hele dagen, og du har mindre lyst og trang til søde mellemmåltider.

Den smager fantastisk! Uanset hvilken af de 6 forskellige smage du vælger, vil du nyde din shake hver dag!

Den er hurtig og nem at tilberede! Du kan få mere information om Herbalife Proteindrik i linket her under

http://herbal-nutrition.net/products/show/id/930/distributor/jakobhagelskjaer

Posted by Jakob Hagelskjær on Friday 26 May 2017
share this article with your friends

Når jeg skal tabe mig, er det nok at spise mindre og dyrke mere motion?

I teorien er det logik at det kunne være den rigtige løsning, spise mindre for at reducere mængden af kalorier, og dyrke mere motion for at forbrænde flere kalorier.

Men spise mindre vil sulte din krop, og det vil primært være din muskelmasse du taber, og den fedtmasse du ønsker at tabe, vil blive siddende. Samtidig er det din muskelmasse (magre kropsmasse) der forbrænder 6 gange flere kalorier end din fedtmasse gør, så det er ikke den rette måde at tabe dig på, faktisk vil du tage på igen, og anden og tredje gang bliver det sværere og sværere at tabe dig, fordi din muskelmasse er blevet for lille.

Din krop har brug for 114 næringsstoffer hver dag, uanset om du skal tabe dig eller ej, for at den fungerer optimalt. Så det du skal koncentere dig om, er at spise de rigtige ting, og så kaloriefattigt som muligt.

Motion er vigtigt, men i forhold til vægttab er det nok at få brugt kroppen hver dag i 30 minutter. Og med det mener jeg 30 minutter hvor din puls kommer op. Dette vil hjælpe din krop til at forbrænde flere kalorier resten af dagen. 30 minutter hver dag hvor din puls kommer op, kan selvfølgelig være løb, cykling, svømning, fitness og anden sport, og det kan også bare være rengøring af din bil og dit hjem.

Man siger, at for at få og beholde en sund krop er 80% kost og 20% motion. Motion er vigtig men slet ikke så vigtig som din kost er. 

Her kan du se Dr. Luigi Gratton Vice President for Herbalife Nutritional Board fortælle om motion og hvordan du bør spise hver dag, for at opnå optimalt velvære og en sundere krop.

 

 

Posted by Jakob Hagelskjær on Friday 26 May 2017
share this article with your friends

Omega 3 fiskeolie kaldet Herbalifeline MAX er en første klasses fiskeolie

Omega 3 er en fiskeolie som kroppen har brug for hver dag. Før i tiden plejede mange at tage en torskeleverkapsel. Man følte så, at man i det mindste havde dækket et af de næringsmæssige områder. Idag er dette måske ikke længere nok på grund af vores travle og ofte stressede livstil.

Vi kan ikke komme udenom, at det er sundt at spise fisk, men undersøgelser viser at europæernes kost ofte ikke drager fuld nytte af denne fantastiske havhøst.

Herbalifeline MAX gør det muligt at få fuld udbytte af havets frugter med en sammensætning, som kan hjælpe med at bevare smidige led og støtte hjertets og kredsløbets naturlige funktion.

Vidste du at et almindeligt tegn på at kroppen mangler vigtige fedtsyrer er tør hud?

Fedtsyrerne ødelægges let, når kroppen udsættes for varme eller ilt. For at begrænse kroppens udsættelse for skadelige fedtstoffer, bør du undgå stegt mad, fedt som er brændt eller brunt og mættede eller hydrogeniserede fedtstoffer. Du bør også lade et kosttilskud med de vigtige fedtsyrer indgå i din daglige kost.

Her får du vigtige svar på almindelige spørgsmål

Er alle fedtstoffer lige skadelige?

Kost som indeholder flerumættede fedtstoffer forsyner kroppen med de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der hører til de gode fedtelementer.

Hvorfor er det vigtigt at spise en tilstrækkelig mængde af vigtige fedtsyrer?

De vigtige fedtsyrer er vigtige, fordi kroppen har brug for dem til at opretholde et sundt helbred. Kroppen kan ikke producere dem af sig selv, og har derfor brug for at få dem fra de forskellige kostkilder. Uheldigvis er Omega 3 en mangelvare i den moderne kost.

Hvorfor er Omega 3 ofte en mangelvare?

Fisk (inkl laks, sild, makrel og sardiner) er grundkilden til de vigtige fedtsyrer, men er ikke en populær eller en regelmæssig spise for mange af os. Dette skyldes muligvis de høje priser på frisk fisk, som vi har idag. Fisk kan være mere besværligt at tilberede, og nogen synes ikke at det smager af ligeså meget som f. eks kød og osteretter.

Spiser jeg nok af det?

Ifølge eksperterne skal du spise mindst 3 portioner fisk om ugen for at dække den nødvendige mængde. Denne mængde forsyner kroppen med den passende mængde fedtsyrer.

Hvad hvis jeg ikke kan lide fisk?

For dig som kun spiser fisk en gang om ugen (eller aldrig), vil Herbalifeline MAX Omega 3 kvalitets fiskeolie være en hjælp til at imødekomme kroppens behov, i form af en enkelt kapsel om dagen.

Hvad er forskellen på Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer?

Mange af de olier vi bruger i vores kost, er baseret på planter (vegetabilsk olie eller solsikkeolie). Disse olier giver et tilskud af vigtige Omega-6 fedtsyrer, men indeholder ingen af de vigtige Omega 3 fedtsyrer, idet de findes hovedsageligt i fisk.

Hvad er fordelene ved at spise HerbalifeLine MAX regelmæssigt?

Dette tilskud er sammensat således at det hjælper med at holde ledene smidige og støtter hjertets og kredsløbets naturlige funktion. Ingredienserne kan også være med til at bevare en hud, som ser sundere ud.

Jeg kan ikke lide den dårlige eftersmag fiskeolier giver, Hvad skal jeg gøre?

Herbalifeline MAX kapslerne indeholder også 3 vigtige olier, timian, pebermynte, kryddernellike, der er med til at holde fiskeolien frisk og ren, og som reducerer eftersmagen af fiskeolie. Opbevar evt din fiskeolie i fryseren og slug kapslerne frosne, så har du ingen eftersmag.

Hvor meget har jeg brug for?

Kroppens behov for vigtige fedtsyrer afhænger af din vægt, kost og livstil. Hvis kosten f.eks. indeholder meget mættet fedt får kroppen et større behov. Derfor varierer behovet fra person til person.

Vigtige egenskaber ved ingredienserne.

Omega 3 fedtsyrer er vigtige for kroppen, fordi kroppen ikke selv kan producere denne fedtsyre, og er derfor nødt til at få det fra din kost.

Er en rig kilde til EPA og DHA som kroppen omdanner til prostaglandiner. Disse hormonlignende stoffer anses for at være vigtige for at hjernen kan fungere ordentligt, så den rette indflydelse på synet, koordinationsevnen, humøret og indlæringsevnen opnås. De kan også være med til at opretholde et sundere kolesterol- og triglyceridniveau i blodet, og dermed hjælpe med at kontrollere blodtrykket.

Derudover kan de være med til at opretholde immunforsvar og hjælpe med at lindre betændelses tilstande.

Hoved Fordele 5 helsefordeler:

- EPA og DHA bidrager til et normalt fungerende hjerte* (1 kapsel om dagen)
- DHA bidrager til at opretholde en normal hjernefunktion**  (1 kapsel om dagen)
- DHA bidrager til at opretholde et normalt syn** (1 kapsel om dagen) 
- EPA og DHA bidrager til at opretholde normale triglyseridniveauer i blodet*** (4 kapsler om dagen)
- EPA og DHA bidrager til at opretholde et normalt blodtryk**** (5 kapsler)

Læs mere her


 

Posted by Jakob Hagelskjær on Friday 26 May 2017
share this article with your friends
Feed-icon