Mere end 60 millioner dokumenterede vægttab verden over

Mere end 60 millioner dokumenterede vægttab verden over

...og stadig flere og flere vælger at bruge vores kosttilskud, til at styrke sundheden og kontrollere vægten.

De fleste af de resultater du ser på denne side er resultater sendt ind til Herbalife som et dokumenteret resultat fra privatpersoner som dig og mig.

En stor mængde har efterfølgende valgt at arbejde med vores kosttilskud, efter at de har mærket hvilken fantastisk positivt velvære det giver at bruge produkterne hver dag, og derfor valgt at anbefale vores kosttilskud til andre.

Jeg tabte mig på 3 måneder 9 kilo, og det holder jeg nu på 8.de år

Jeg startede med at bruge produkterne for 8 år siden, da jeg var på ferie i Italien. Efter bare 3 dage mærkede jeg en markant øget energi fra morgenstunden af, og det var det, der vækkede min interesse.
Den forskel jeg mærkede ved at spise produkterne gjorde at jeg fortsatte , og efterfølgende startede jeg på et af vores vægttabsprogrammer.

Jeg tabte de første 4 kilo den første måned, og på 3 måneder tabte jeg 9 kilo, som jeg holder den dag idag efter 8 år.
Jeg spiser fast vores kosttilskud hver dag som sund morgenmad, og har en masse energi, ingen bekymringer om vægtstigning, og jeg har stort set ikke haft en sygedag i de sidste 8 år. Du kan få de samme positive resultater i dit liv.

Jakob Hagelskjær

Herbalife Wellness Coach

Mindre vægt og mere energi


Sandra Göransson

Efter at Sandra er begyndt at spise Herbalife kosttilskud, har hun fået det fantastisk!

"Jeg hedder Sandra Göransson og er 22 år. Jeg arbejder som social- og sundhedsassistent. Jeg følte mig tyk, og det var selvfølgelig ikke rart. Min veninde var begyndt at spise Herbalife, og jeg kunne selv se, at hun havde fået meget mere energi, samtidig med at hun regulerede vægten.
Jeg vidste derfor straks, at hvis det virkede for hende, så ville det også virke for mig. Derfor måtte jeg bare prøve det.

Resultatet blev, at jeg har fået mere energi, og jeg har reguleret størstedelen af mine overflødige kilo. Aldrig har det været nemmere for mig at holde vægten og samtidig føler jeg mig fyldt med energi."
 

Mere energi, mindre vægt og en pænere hud

Pernille West Nielsen

Jeg hedder Pernille West Nielsen og er 32 år. Jeg arbejder som fysioterapeut.

Jeg har haft problemer med min vægt og min hud i 15 år. Min krop havde svært ved at optage næring, så jeg følte mig altid træt.

Min kæreste gav mig en Herbalife som en løsning. Trods min skepsis besluttede jeg mig for at prøve det. Jeg følte, at jeg fik mere energi mere eller mindre med det samme.

Jeg har nu spist Herbalife i flere år, og det har gjort en stor forskel for min hud, min vægt og mit energiniveau.

Gik 4 buksestørrelser ned, og fik mere energi

Mehdi Zarrehparvar

Jeg har altid holdt af nem mad, så tidligere spiste jeg en masse fastfood.

Et af resultaterne var, at jeg altid kæmpede med vægten. I mine yngre dage var det ikke noget problem, da jeg havde masser af tid til at motionere.

Efter at jeg var blevet far til fire, var der ikke længere så meget tid til at motionere, og jeg begyndte derfor at tage på. Jeg prøvede en masse vægtreguleringssystemer, men tog altid på igen bagefter.

Så hørte jeg om Herbalifes produkter, som skulle forsyne min krop med de næringsstoffer, den havde brug for, så jeg kunne regulere vægten. Da jeg begyndte at bruge produkterne, følte jeg, at jeg fik mere energi. Jeg regulerede de overflødige kilo og gik fire buksestørrelser ned!

I dag spiser jeg Herbalife-produkterne som kosttilskud til min daglige kostplan. Derved kan jeg holde vægten og føle, at jeg har energi og velvære hver dag.

-72 cm og adskillige kilo

Katrine Bendtsen 27 år.

Min største drøm var at regulere vægten. Jeg havde prøvet så godt som alt, men det endte altid med, at jeg tog på igen.

Jeg besluttede mig for at give Herbalife en chance. Jeg satte mig et mål og tog en dag ad gangen.

Efter 3-4 dage begyndte jeg at kunne mærke en forskel. Jeg følte, at jeg havde mere energi. Jeg var mere aktiv, og jeg sov mindre.

Jeg nåede mit vægtreguleringsmål og reducerede min samlede omkreds med 72 cm.

Jeg har aldrig været så glad som nu. Jeg vil godt takke Herbalife for disse fantastiske produkter. Produkterne gør en stor forskel for folks liv.

Jeg har reguleret alle mine overflødige kilo

Elisabeth Holst-Frederiksen

Jeg hedder Elisabeth og er 24 år.

Før jeg begyndte at spise Herbalifes produkter følte jeg mig træt og ude af form.

Mit mål var at regulere vægten og få mere energi. Ved mit første møde med min personlige vægtreguleringsvejleder troede jeg ikke på, at jeg ville kunne klare at nå mit vægtreguleringsmål. Men blot to dage efter var jeg overbevist om, at jeg nok skulle klare det, fordi jeg allerede kunne mærke en forskel, både krops- og humørmæssigt.

I løbet af de to første måneder fik jeg mere og mere energi. Jeg har også udviklet mig på det personlige plan. Mit selvværd er blevet bedre, og jeg er også blevet bedre til at takle de daglige udfordringer.

Jeg har bevist over for mig selv, at jeg kan sætte mig mål og nå dem. Jeg har reguleret alle de overflødige kilo og reduceret min samlede omkreds med 97 cm. Jeg har genvundet min energi og nået store mål inden for andre områder af mit liv. Jeg er sikker på, at jeg kan holde vægten, mit energiniveau og selvværd takket være Herbalife og min personlige vægtreguleringsvejleder, som har været en uvurderlig støtte og inspiration.

Herbalife har gjort en stor forskel for min dagligdag, men også på længere sigt da jeg nu vil realisere mine drømme.

Jeg regulerede vægten og tabte 78 cm og resultatet holder

Claudia Ostrowski

Jeg hedder Claudia, og jeg arbejder som social- og sundhedsassistent.

Inden jeg begyndte at spise Herbalifes produkter, vejede jeg for meget og følte mig ofte træt.

Jeg var godt klar over, at jeg var nødt til at regulere vægten, men bare tanken fik mig til at føle, at det var umuligt.

Ved et rent tilfælde hørte jeg om Herbalife. Først troede jeg ikke på, at det virkede, men jeg besluttede mig alligevel for at give det en chance.

Jeg syntes, at shakene smagte godt, og måden at bruge produkterne på passede rigtig godt ind i mine skiftende arbejdstider.

I løbet af de første par dage følte jeg, at jeg fik mere energi, og jeg opdagede, at jeg ikke længere havde så stort et søvnbehov. Jeg formåede at regulere vægten, så jeg nåede mit vægtreguleringsmål, og reducerede mine mål med 78 cm.

Jeg har holdt vægten i over et år nu, og jeg er faldet helt og aldeles for Herbalifes vægtregulerings- og ernæringsprodukter.

Hvis jeg kan, så kan du også!

Regulerede vægten og fik 3-4 timer mere tilrådighed i døgnet

Egill Vignisson

"Jeg følte mig gammel og ude af form, da jeg kontaktede den Herbalife-forhandler, som første gang fortalte mig om produkterne. Ved hjælp af Herbalife regulerede jeg vægten, og for første gang i mit liv begyndte jeg at tage vitaminer og urtetilskud hver dag. I dag føler jeg, at jeg har 3-4 timer mere til rådighed i løbet af dagen, og det er bare skønt! Jeg er gået i gang med at lære taekwondo. Hvis du for to år siden havde fortalt mig, at jeg ville lære dette, havde jeg ikke troet dig."

"Få mere ud af dagen!"Da først han begyndte at regulere vægten, følte han sig mere motiveret til at spise sundt hver dag. I dag føler Egill, at han har 3-4 timer mere til rådighed i løbet af dagen, "og det er bare skønt!"

"Bevar fokus. Hav tålmodighed, og giv ikke op"Faktisk er Egill gået i gang med at lære taekwondo. Hvis nogen for to år siden havde sagt til ham, at han ville lære det, ville han ikke have troet på det! Mange mennesker har opnået utrolig succes takket være produkterne. Alle kan - også dig…

Fik selvværdet tilbage og regulerede vægten

Halldora Skuladottir

Da Halldora var 25 år, vejede hun sig ikke længere, og hun var nødt til at gøre noget ved det!

"Opnå det, du ønsker!"Efter at Halldora havde hørt om Herbalife, begyndte hun at bruge produkterne, og hun formåede at regulere vægten. Det vigtigste af det hele var, at hun genvandt sit selvværd, og at hun i dag kan gå i det tøj, hun altid har drømt om. Hun siger også med stor overbevisning, at hun ikke længere er bekymret for sin vægt!

"Gode råd"Halldoras gode råd til, hvordan man får det til at lykkes, lyder: "Hav fokus på de små ting." Hvis tingene virker skræmmende, giver man nemt op. Husk blot på, at hvert eneste lille skridt i sig selv er et lille mål på vejen mod at nå dit endelige, store mål.

Jeg kan nu gå i det tøj, jeg har lyst til og se godt ud i det!

Jonas Jeannot og Nadia Mercelis

Jonas Jeannot var skeptisk, da han begyndte at bruge Herbalifes produkter.

"Alt, hvad jeg spiste, inden jeg begyndte på Herbalife, var usundt"

Men han tog skridtet og ændrede sine kostvaner fuldstændigt. Snart begyndte han at regulere vægten, ved hjælp af Herbalife. Han taklede lysten til de usunde mellemmåltider ved hjælp af Herbalifes kosttilskud.

Det bedste ved at have reguleret vægten er den ændring, jeg mærker i min dagligdag. Jonas erkender, at han er fuldstændig forandret. Han nyder de små ting i livet - at gå rundt og være klædt ligesom alle andre!

"Hold en pause"Ved at holde fast i produkterne har Jonas formået at regulere vægten. Hans bedste råd er, at man ikke skal bekymre sig, hvis man løber sur i det at regulere vægten. Man skal blot tage en pause i et par dage og blive ved med at tage vitaminerne og drikke urteteen. "Når du går i gang igen, vil vægten sandsynligvis begynde at bevæge sig nedad igen - det gjorde den for os!"

Nadia MercelisEfter 35 år med yoyo-vægttab fik Nadia Mercelis øje på Herbalife takket være hendes mor.

"Jeg nyder stadig at besøge mine yndlingsrestauranter"

Da Nadia begyndte at bruge produkterne og samtidig begyndte at spise mere frugt og grønt samt skar ned på fedt og antallet af kulhydrater, satte det skub i vægtreguleringen. Når man ændrer kostvaner, betyder det ikke automatisk, at man skal undvære alt det gode - hun besøger fortsat sine yndslingsrestauranter. Det er ren forkælelse!

Nadia formåede at regulere vægten ved hjælp af Herbalife. Hendes bedste tip er: Husk at få væske i løbet af dagen - drik masser af vand.

"Føl dig smuk"I dag er hun mere tilfreds med sig selv og har genvundet sit selvværd. "Jeg kan gå i det tøj, jeg har lyst til, og samtidig se godt ud i det!" Desuden har Nadia fået mere energi, og hun mister ikke pusten, når hun foretager sig helt almindelige dagligdags ting.

Vil du også gerne igang med at tabe dig og se de første resultater indenfor de første 7 dage?

Feed-icon
Posted by Jakob Hagelskjær on Friday 26 May 2017
share this article with your friends

*Any weight loss or health testimonials presented here are applicable to the individuals depicted and are not a guarantee of your weight loss nor are they typical. Herbalife products can be a healthy part of your weight loss program, which includes diet and exercise.

An extensive questionnaire generated responses from more than 200 U.S. Herbalife Independent Distributors about their weight-loss programs and results. They reported weight loss ranging from 4 pounds to 167 pounds and a reduced body mass index (BMI) of 1.5 points to 24.1 points, suggesting that consumption of Herbalife® products is associated with weight loss and improvement in BMI in those ranges.

**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.