Omega 3 fiskeolie kaldet Herbalifeline MAX er en første klasses fiskeolie

Omega 3 er en fiskeolie som kroppen har brug for hver dag. Før i tiden plejede mange at tage en torskeleverkapsel. Man følte så, at man i det mindste havde dækket et af de næringsmæssige områder. Idag er dette måske ikke længere nok på grund af vores travle og ofte stressede livstil.

Vi kan ikke komme udenom, at det er sundt at spise fisk, men undersøgelser viser at europæernes kost ofte ikke drager fuld nytte af denne fantastiske havhøst.

Herbalifeline MAX gør det muligt at få fuld udbytte af havets frugter med en sammensætning, som kan hjælpe med at bevare smidige led og støtte hjertets og kredsløbets naturlige funktion.

Vidste du at et almindeligt tegn på at kroppen mangler vigtige fedtsyrer er tør hud?

Fedtsyrerne ødelægges let, når kroppen udsættes for varme eller ilt. For at begrænse kroppens udsættelse for skadelige fedtstoffer, bør du undgå stegt mad, fedt som er brændt eller brunt og mættede eller hydrogeniserede fedtstoffer. Du bør også lade et kosttilskud med de vigtige fedtsyrer indgå i din daglige kost.

Her får du vigtige svar på almindelige spørgsmål

Er alle fedtstoffer lige skadelige?

Kost som indeholder flerumættede fedtstoffer forsyner kroppen med de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der hører til de gode fedtelementer.

Hvorfor er det vigtigt at spise en tilstrækkelig mængde af vigtige fedtsyrer?

De vigtige fedtsyrer er vigtige, fordi kroppen har brug for dem til at opretholde et sundt helbred. Kroppen kan ikke producere dem af sig selv, og har derfor brug for at få dem fra de forskellige kostkilder. Uheldigvis er Omega 3 en mangelvare i den moderne kost.

Hvorfor er Omega 3 ofte en mangelvare?

Fisk (inkl laks, sild, makrel og sardiner) er grundkilden til de vigtige fedtsyrer, men er ikke en populær eller en regelmæssig spise for mange af os. Dette skyldes muligvis de høje priser på frisk fisk, som vi har idag. Fisk kan være mere besværligt at tilberede, og nogen synes ikke at det smager af ligeså meget som f. eks kød og osteretter.

Spiser jeg nok af det?

Ifølge eksperterne skal du spise mindst 3 portioner fisk om ugen for at dække den nødvendige mængde. Denne mængde forsyner kroppen med den passende mængde fedtsyrer.

Hvad hvis jeg ikke kan lide fisk?

For dig som kun spiser fisk en gang om ugen (eller aldrig), vil Herbalifeline MAX Omega 3 kvalitets fiskeolie være en hjælp til at imødekomme kroppens behov, i form af en enkelt kapsel om dagen.

Hvad er forskellen på Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer?

Mange af de olier vi bruger i vores kost, er baseret på planter (vegetabilsk olie eller solsikkeolie). Disse olier giver et tilskud af vigtige Omega-6 fedtsyrer, men indeholder ingen af de vigtige Omega 3 fedtsyrer, idet de findes hovedsageligt i fisk.

Hvad er fordelene ved at spise HerbalifeLine MAX regelmæssigt?

Dette tilskud er sammensat således at det hjælper med at holde ledene smidige og støtter hjertets og kredsløbets naturlige funktion. Ingredienserne kan også være med til at bevare en hud, som ser sundere ud.

Jeg kan ikke lide den dårlige eftersmag fiskeolier giver, Hvad skal jeg gøre?

Herbalifeline MAX kapslerne indeholder også 3 vigtige olier, timian, pebermynte, kryddernellike, der er med til at holde fiskeolien frisk og ren, og som reducerer eftersmagen af fiskeolie. Opbevar evt din fiskeolie i fryseren og slug kapslerne frosne, så har du ingen eftersmag.

Hvor meget har jeg brug for?

Kroppens behov for vigtige fedtsyrer afhænger af din vægt, kost og livstil. Hvis kosten f.eks. indeholder meget mættet fedt får kroppen et større behov. Derfor varierer behovet fra person til person.

Vigtige egenskaber ved ingredienserne.

Omega 3 fedtsyrer er vigtige for kroppen, fordi kroppen ikke selv kan producere denne fedtsyre, og er derfor nødt til at få det fra din kost.

Er en rig kilde til EPA og DHA som kroppen omdanner til prostaglandiner. Disse hormonlignende stoffer anses for at være vigtige for at hjernen kan fungere ordentligt, så den rette indflydelse på synet, koordinationsevnen, humøret og indlæringsevnen opnås. De kan også være med til at opretholde et sundere kolesterol- og triglyceridniveau i blodet, og dermed hjælpe med at kontrollere blodtrykket.

Derudover kan de være med til at opretholde immunforsvar og hjælpe med at lindre betændelses tilstande.

Hoved Fordele 5 helsefordeler:

- EPA og DHA bidrager til et normalt fungerende hjerte* (1 kapsel om dagen)
- DHA bidrager til at opretholde en normal hjernefunktion**  (1 kapsel om dagen)
- DHA bidrager til at opretholde et normalt syn** (1 kapsel om dagen) 
- EPA og DHA bidrager til at opretholde normale triglyseridniveauer i blodet*** (4 kapsler om dagen)
- EPA og DHA bidrager til at opretholde et normalt blodtryk**** (5 kapsler)

Læs mere her


 

Feed-icon
Posted by Jakob Hagelskjær on Friday 26 May 2017
share this article with your friends

*Any weight loss or health testimonials presented here are applicable to the individuals depicted and are not a guarantee of your weight loss nor are they typical. Herbalife products can be a healthy part of your weight loss program, which includes diet and exercise.

An extensive questionnaire generated responses from more than 200 U.S. Herbalife Independent Distributors about their weight-loss programs and results. They reported weight loss ranging from 4 pounds to 167 pounds and a reduced body mass index (BMI) of 1.5 points to 24.1 points, suggesting that consumption of Herbalife® products is associated with weight loss and improvement in BMI in those ranges.

**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.